ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητές & Αγαπητοί Συνάδελφοι, Συνεργάτες & Φίλοι του Επιμελητηρίου Κυκλάδων,

%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%82

Το newsletter του Επιμελητηρίου Κυκλάδων συμπλήρωσε ένα χρόνο ζωής!

Από τον Οκτώβριο του 2015, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας που επιδιώκουμε ως φορέας, έχουμε προσθέσει αυτό το επιπλέον κανάλι επικοινωνίας προκειμένου να παρέχουμε έγκυρη ενημέρωση για σημαντικά ζητήματα τα οποία αφορούν τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στις Κυκλάδες, καθώς και συστηματική πληροφόρηση για τις πρόσφατες δράσεις, τις παρεμβάσεις και τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου.

Βασικό μας μέλημα είναι η ηλεκτρονική αυτή πλατφόρμα να αποτελέσει σημείο επαφής και πεδίο διαλόγου με τα μέλη μας. Μας ενδιαφέρει Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΩΝΗ, και πιστεύουμε ότι ο «e-Κερδώος Ερμής» αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο άμεσης και εύκολης επικοινωνίας. Έχετε κάποιο ερώτημα σχετικό με το επιχειρείν στις Κυκλάδες ή με τις υπηρεσίες που παρέχει το Επιμελητήριο στα μέλη του; Στείλτε μας email στο neamelon@cycladescc.gr και θα σας απαντήσουμε. Γενικά ερωτήματα που αφορούν ολόκληρους κλάδους ή μεγάλο ποσοστό επιχειρηματιών θα δημοσιεύονται με τις απαντήσεις μας στο newsletter. Και μην ξεχνάτε ότι στην ενότητα ΕΙΔΗΣΕΙΣ στην Επιχειρηματική Πύλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Σε αυτό το τεύχος προτιμώ να μην αναφερθώ στα κρίσιμα ζητήματα της νησιωτικότητας. Τα γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά και τα βιώνουμε καθημερινά. Θέλω μονάχα να σας διαβεβαιώσω πως το Επιμελητήριο θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέσω του θεσμικού του ρόλου για να παραμείνει στο πλευρό του Κυκλαδίτη επιχειρηματία. Όπως έχω ξαναπεί, ωστόσο, η ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ επιχειρηματιών και Επιμελητηρίου είναι απαραίτητη προκειμένου να πετύχουμε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα για την επιχειρηματικότητα στο Νομό μας. Ενημερωθείτε για τις ανταποδοτικές υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι.

Καλό φθινόπωρο,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

Leave a comment